Najlepsze czekoladki jakie jadłam.
A uwierzcie, że zjadłam ich w życiu wiele.
REESE CZEKOLADKI
Potrzebujesz:
100g oleju kokosowego
40 g masła orzechowego
2 łyżki kakao lub karob
20g odżywki białkowej
zamiast słodzika dodałam banana
Rozpuściłam olej i zblendowałam wszystkie składniki, masę wlałam do silikonowych foremek i wstawiłam do lodówki lub do zamrażalnika na chwilę.
40 g masła orzechowego
2 łyżki kakao lub karob
20g odżywki białkowej
zamiast słodzika dodałam banana
Rozpuściłam olej i zblendowałam wszystkie składniki, masę wlałam do silikonowych foremek i wstawiłam do lodówki lub do zamrażalnika na chwilę.
Ta dwukolorowa jest wymieszana z Dipem Karmelowym firmy Walden Farms.
Dawno nic mi tak nie smakowało.
Wyszło 5 czekoladek.
5 czekoladek to 461kcal 47g W / 25 g B / 22g T
5 czekoladek to 461kcal 47g W / 25 g B / 22g T
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz