Drugie śniadanie!
Na ciepło lub na zimno!
Składniki: 2 jajka, 4 łyżki mąki razowej typ 2000, 15g odzywki białkowej lub twarogu. Dodatki: 12g żurawiny, 6 g migdałów, 7 g wiórków kokosowych.
Składniki: 2 jajka, 4 łyżki mąki razowej typ 2000, 15g odzywki białkowej lub twarogu. Dodatki: 12g żurawiny, 6 g migdałów, 7 g wiórków kokosowych.
Miksujemy i wkładamy na kilka minut do opiekacza.
Można posmarować na wierzchu dżemem, owocowym musem, galaretką, masłem orzechowym, wszystkim na co macie ochotę. Lub jeść na sucho- bo są pyszne.
TOSTY!
Można posmarować na wierzchu dżemem, owocowym musem, galaretką, masłem orzechowym, wszystkim na co macie ochotę. Lub jeść na sucho- bo są pyszne.
TOSTY!
4 tosty to porcja dla jednej osoby: 396 kcal, 25gB, 41gW, 15gT
Od dziś wyrzuć ze swojego jadłospisu chleb tostowy.
Ten chleb naszpikowany jest chemią.
Normalne pieczywo składa się z mąki, wody i drożdży lub zakwasu.
Chleb tostowy kipi od konserwantów. Dowodem jest to,że zwykły chleb po kilku dniach nie nadaje się do zjedzenia, a chleb tostowy można jeść nawet po kilku tygodniach od otwarcia.
super przepis!
OdpowiedzUsuńnie jadłam nigdy tostów ze sklepu bo od razu widać jaki skład. powinni w końcu coś z tym zrobić, to powinno być karane ,że trują ludzi, dobrze że jesteśmy MY i uświadamiamy im to !!! ;)
W nas siła, dalej rozpowszechniajmy zdrowy tryb życia i zdrowe odżywianie i ja wierzę w to że dzięki temu , chemii już nie będzie za nie długo i wyeliminują ją ze sklepów
Nie ma szans na wyeliminowanie chemii z jedzenia. Ale można ją minimalizować i mieć świadomość, co się je.:-)
OdpowiedzUsuń